Shakira VS J.Lo – 23.02

Shakira VS J.Lo – 23.02

Shakira VS J.Lo - 23.02

Shakira VS J.Lo, care-i fruncea? Știu, v-am dat greu. Azi inaugurez o nouă rubrică pe blog, X VS Y, unde X și Y sunt variabile și momentan necunoscute. În funcție de ce-mi trece prin căpăcică într-un moment T0, fac aciulea studiu de caz. Și ca să-ncep cum trebuie, cu piciorul drept și focuri de artificii, am zis că-i păcat să nu împâtrățilim situația în problema următoare: care-i mai șmecheră, Shakira sau J.Lo. Știu, ambele, da’ nu merge așa.

Shakira

-Shakira Isabel (ce frumos… Isabel)Mebarak Ripoll (ce nașpa, zici că-i adeziv, rimează cu Poxipol).

-45 de ani, exact ce mi-a prescris medicul de familie.

J.Lo

-Jennifer Lopez

-53 de ani, exact ce trebuie pentru un sejur la Herculane.

Un punct pentru Shakira că-i mai tânără, asta e, soarta crudă dragă J.Lo. Dacă Shakira conform Goagăl, e cântăreață, dansatoare și textieră, J.Lo mai are în CV producătoare de film și muzică, actriță, model, femeie de afaceri, prelucrător prin așchiere, pufulețar șef, draci, laci etc. Dacă ne limităm la strict la alea prin care le-am cunoscut noi, e remiză. Sunt bune rău ambele. Profesional vorbind, da? Hai să-i dau punctu’ lu’ J.Lo că e și actriță. Nu-i formidabilă da’ nici rea nu e.

Ambele-s măritate. O să ziceți că nu-i așa, că J.Lo e doar recuplată cu Ben. Așa e, e recuplată după 16 ani în pana mea. E clar că-i axată să-i mănânce ficații lu’ ăla. Deci e ca și măritată. La faza asta, punctele date până acu’ se iau îndărăt că așa vrea mușchiu’ meu, am zis!

Să luăm mocuțele la puricat. Avem așa:

aD05OTIwYjgwNDdlOGM5N2QwOGFhNTE0YmM1ZDllMTUxNg.thumb

shakira 3

E clar că sunt frumoase, le ajută sângele latin și totuși… parcă Shakirescu-i mai naturală. Nu spun că J. Lo e din ceară, da’ Shakira poa’ să iasă din casă fără cosmeticale pe fațadă. Cel puțin așa o văz io. Punct Shakira.

Să trecem la chestii importante, adică la funduri.

90034f08a9cd2c8abd2522092eb02ab1 jennifer lopez in concert las vegas nv

După trei cocârți, cu ochii mijiți și indiferent de unghiul de incidență sau de refracție, cu ochelari sau fără, tot fundu’ lu’ Shakira e mai sexos. Nu dați cu pietre, n-am zis că J.Lo stă prost, am zis că Shakira e mai cool. Punct tot Shakira.

Mișcări și unduiri suave. Ambele-s dansatoare bune, rectific, foarte bune. Da’ cu mâna pe inimă vă spun că tot Shakira știe mai bine. Băbăiatule, la videoclipu’ de mai jos am vorbit singur o săptămână. O coregrafie de-ți stă neuronu’ să bălească are Shakiruța-n clipu’ ăsta! Ca să nu mai zic o chestie. E filmat în bucătărie când taie o ceapă, face o ciorbiță, adică ce poți să-ți dorești mai mult, ha? Și pe bune, urmăriți puțin, chiar știe să taie ceapa.

J.Lo e mai bruscată așea, are momente când îți dă impresia că se rupe. Se mișcă și ea, da’ parcă n-are preludiu, nici nu știu cum să mă exprim, e pe repede înainte. La J.Lo tre’ să montez bara-n sufragerie, butaforie, chestii, trestii, columbianca se descurcă cu lucrurile casnice și țop sare coregrafia sexoasă cu băluță-n colț de gura privitorului. Punct Shakirescu… și nu un punct banal, e ditamai guguloiu’.

Dar hai să facem abstracție de ele. Să presupunem că suntem în mașină și la radio se dă o melodie cu J. Lo. Care-i melodia? Hai repede, nu sta pe gânduri. Deci? Mie-mi vine-n minte aia cu nu știu ce to night, aia care era lansată in anu’ 2000 când noi n-am mai fost copii sau aia cu Jenny pe un bloc. Altceva nu mai știu… sau mai știu da’ nu-mi mai amintesc.

Aceeași fază, numa’ că la radio e Shakira. Păi poa’ să fie tortura de mai sus, aia cu șoldurile ei șmechere, waka, waka sau prima ei melodie de recunoaștere internațională, aia când era ea mai duduruză.

Așa că dragilor, Shakiruța e mă-sa lu’ J.Lo. Mă rog, nu-i mă-sa, așa se zice la mine pe piuituri, e un fel de medalie. Dacă-i nu-i luam punctu’ ăla că-i măritată, adică dacă nu era măritată sau măcar era măritată cu unu’ de la Liverpool, avea victorie totală.

AICI aveți tot un ceva VS altceva.

Să vă las cu zâmbet pe buze, io-te colea show d-acu doi ani.

Să  nu uit ce-i mai important, vocea lu’ Shakirovici e mai mai miștoacă.

Shakira VS J.Lo – 23.02

5 thoughts on “Shakira VS J.Lo – 23.02”

 1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Mie-mi place de Mila Jovovich…nu e ea cantareata dar cand o vad in filme imi vine sa trec in ”tabara” cealalta…🤣🤣🤣🤣🤣
  Despre ale tale ce sa zic
  Tot Shakira…si tot cu ”Tortura” am ramas in minte … mai ales cand e pe spate si se taraste cu picioarele… punct pt Sakira!
  Nici Alejandro Sanz nu-i de aruncat…femeie fiind…
  Dar ar mai fi si pentru J Lo din ” Ain’t it funny”…huh… si ”Love don’t cost a thing”…
  Puuuuuunct pentru J Lo ( a se citi 2 puncte)
  Si cu ”Let’s get loud” si as mai continua dar chiar asa de dimineata?
  Si-ar mai fi frumusetea aia care danseaza cu Enrique Iglesias in ”Bailamos” … m-a facut sa transpir zau…
  😁

 2. Mie.mi place Shakira din toate unghiurile. Doamne, păi dacă.mi place mie, ce mai e de zis? J Lo e și ea, na dar Shakira e mai naturală… Eu le văd foarte diferite… J Lo e ca o madame… Mai prețioasă. Shakira e mai din popor ☺️. Cât despre corzile vocale Shakira câștigă detașat 🙈

 3. Pingback: Inutilitatea Chestiilor Inutile - 28.05 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top