Contu’ meu listat la bursă – 07.06

Contu’ meu listat la bursă – 07.06

Contu' meu listat la bursă - 07.06

Contu’ meu are buba la căpuț. Contu’ de facebook, de ăla zic, cel bancar are buba de la născare. Cam de joia trecută zici că la bursa din New York, pe lângă petrol, cărbune și pitici de grădină, a fost listat și contu’ meu de facebook. Am fost asaltat de cereri de prietenie de nu le puteam duce. Mi-am zis, io-te recunoașterea pe plan național, io-te cum crește contu’ ca pruncu’ din poveste, într-o zi cât în șapte.

Eu am fost destul de selectiv pe vremuri, da’ acu’ de când cu piuituri.ro, primesc de cinci ori mai multe cereri de prietenie. Și acu-s selectiv, arunc un ochi să văz de pe ce ramură vine cererea, că-i de pe grupuri, că-i de pe Rock Cafe Ploiești, tre’ să avem ceva-n comun, preferințe muzicale, chestii deștepte de citit, ceva acolo să se răsfrângă pe calitate și să lase cantitate-n pace. Cum plecam zece minute de la calculator, zbang încă zece cereri. Începuse să-mi fileze ochiu’ la cât de apreciat eram de oameni de pe toate meridianele.

Gagicile americance

Moamă, ce bucăți! Cum mama dracu’ au aflat fetilii astea că io-s la dietă și o să mă fac fezabil? O gașcă substanțială de bunăciuni a considerat că piața americană nu le mai satisface și s-a orientat către Cătulică pui de dac. Apropo gagici, știți când mai primiți voi cereri de la tot felu de mărinși americani și ofițeri decorați, ei bine, io am primit de la soldăcioaice. Bine, mai sunt și tipese care lucrează la gestiunea țeavă, adică dansatoare la bară, da’ marea majoritate sunt fete de casă, jur. Ăla a fost strike one că ceva-i în neregulă cu contu’ meu.

Africa, Africa, vai ce vis fierbinte!

Problemă: se dă o persoană de culoare alb închis, n-are nici o relevanță da’ am zis să vă zic, pe nume Ireen Tembo Hounson din, să zicem Congo, fără nici un clip cu Iron Maiden pe perete, fără o motocicletă postată, care scrie într-o limbă ciudată și singurele imagini sunt cu ea, cu casa ei și cu ceva familie… cred. A se afla ce legătură există între Ireen și io. Exact, nici una. Problema e că nu numai Ireen m-a nominalizat la statutu’ de prieten, în total au fost cam câți erau în titlul ăla de Agatha Christie, nu spui că nu-i corect și nici în norme. Tot aici îi pun și pe cei de naționalitate arabă. Am avut și d-ăștia. Strike two cu semnal de alarmă, de unde dracu’ ONU ăsta la mine-n cont.

Vrei o zugrăveală? Sau poate un reparat de mobilă? Știu, vrei garsonieră la Cluj!

Am primit cereri de prietenie de la trei firme imobiliare, șapte afaceri diverse, de la ateliere de mobilă și până la echipe de zugravi, două saloane de înfrumusețare care m-au rănit puțin, adică cum să te bagi pe Adonisu’ de mine, și de la o baltă de pescuit. Inițial am crezut că Baltă e numele de familie și nu, nu era, chiar mă cerea de prieten virtual o baltă de pescuit. Au mai fost nu știu ce chestii de gravură, imprimerii și restaurante cu oferte gastronomice făcute-n ciuda dietei mele. Strike three și m-am pus pe săpat.

Oferte de izbăvirea sufletului plin de cocârț, muzică rock și glume cu popi

Cireașa de pe tort a fost când am primit cerere de prietenie de la măicuța nu mai știu ce nume are, de la Mănăstirea Bârsana. Bre mă lași! Pe bune!? Păi dacă scotoceam puțin, găseam puncte congruente cu fata aia din Congo, da’ cu măicuța de la Bârsana nici o șansă. Strike four și game over că nu mai merge așa.

Am mers pe fir și absolut toți ăștia, de la filipineze focoase cu sexualitate incertă, apropo,  cu astea nu te joci, sigur au cuc în pantaloni și e și d-ăla de te face de râs, și până la măicuța evlavioasă, aveau unu’ sau doi numitori comuni. Numitorii ăștia comuni, alte conturi de facebook cu câte cel puțin o mie de prieteni virtuali, care aveau și ele ceva-n comun. Am mers pe fir până la un nene de la mine din Ploiești, șef pe o organizație politică făcută pe vapor, care avea la prieteni persoane pe care le cunosc. De la nea’ Caisă ăla, am mai dat acceptul la încă trei ca el și io-te așa, globalizarea s-a instalat la mine-n pagină. Am dat cu dilitu’ până mi-a murit mouse-le.

Problemă rezolvată și oricând pot elabora proceduri specifice unei anchete facebookistă. Am lăcrimat puțin după soldățoaicele alea.

Contu’ meu listat la bursă – 07.06

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: