Inconștientu’ din noi – 08.06

Inconștientu’ din noi – 08.06

Inconștientu' din noi - 08.06

Stăteam și mă gândeam… fără glume cu „asta ne mai trebuia”, n-o fac des și nu sunt chiar nociv, așa că să nu vă auz. Să reluăm, deci stăteam și mă gândeam cum ne faceți voi fetelor la nivel de subconștient, inconștient ne gândim tot timpu’ la voi, indiferent de felul nostru de a fi, de la cel mai familist, la cel mai romantic și până la cel mai misogin. Inclusiv ăla misogin e dependent de femeie chiar dacă nu recunoște, pentru că pur și simplu nu-și dă seama. O să vă exemplific chestii pe care noi bărbații le adorăm, din ele chiar le-am inventat și toate sunt cu trimitere la femeie, la formele ei, la natura și felul ei. Hm, poate că postarea asta trebuia s-o las de 8 martie și câștigam bile albe. Asta e, merge și pe 8 iunie.

Hai să luăm câteva chestii adorate de bărbați. Păi ce avem… aș spune mașinile, motocicletele, armele, chitara ca și instrument, berea, cafeaua și… astea-mi vin în minte. În primul rând, în limba română toate-s de genul feminin. Puteam să avem un mașin, doi mașini, un ber, doi butoi de ber, da’ n-aveam. Cum mama dracu’ au ajuns cuvintele astea de genul feminin, ha? Vă spui io, inconștient le-am pus așa pentru că suntem făcuți praf la nivel subconștient. Ca să fiu puerc, mai am un exemplu cu + 18 la atenționări. Ce avem noi bărbații mai bun și ținem ca la ochii din cap la, culmea, ea. Exact, pluța cu varianta de cartier rău famat… aia. Se bagă cineva să văză de ce gen sunt cele două cuvinte care exprima chintesența bărbăției anatomice?

Inconștientu’ motociclist

Motocicleta a evoluat din bicicletă când un bărbat comod a hotărât să nu mai dea la pedale. Se putea adapta volanul mașinii la motocicletă dar mediurgu’ a preferat ghidonul. Pentru acest exemplu am avut inspirație dintr-o poză care nu-mi aparține dar e de mare efect și cu multă dreptate.

949024612bdc81c7f9c

Ceva întrebări vis-a-vis unde stă mintea bărbatului când e la service sau când își depanează singur motocicleta/mașina?

Inconștientu’ automobilist

În afară de mine care-l am pe Sherman Dustărelu și da, îl cheamă Sherman, adică nume bărbătesc și cu rezonanță istorică, avem așa: iubita mea, Bubulina, Gărgărița, Fetița, Perluța, Bimbilica, Bambina etc. Nu, nu sunt nume de cățelușe, sunt nume date de șoferi mașinilor lor. Alintături feminine și sunt cazuri, știu că sună ciudat, când posesoru-i un mogâldan care-și tratează mașina mai bine decât nevasta. Crud dar adevărat.

Instrument muzical cu trimitere la forme

Ce se visează rockerașu’ pui proiectat sub o scenă la un concert de părinți euforici și roackeri cu ștate vechi? Aud? Exact, chitarist la o trupă de renume mondial. Hai să vă mai arăt o poză.

black and white girl guitar Favim.com 435844 e1654606470581

Adică două, că asta-i mai explicită.

283690920 1159310187975032 6063982108010550081 n

Deci? Simplu, nu? Și vă spui și explicația extra-para-miroboloso-poetică. Exact ca pe o chitară la care ai habar să cânți, o femeie dezmierdată aflată lângă un tip priceput, face minuni în orice relație. Legenda spune că s-a-ncercat să se pună sâni la chitară da’ nimeni nu mai cânta, avea alte îndeletniciri. Bine… mai sunt și disperații ăia care-și fac praf chitarele pe scenă. Ăia nu se pun. Bine, sunt cazuri în care… mai bine tac. Ajung la bile negre și nu vreau.

Aici mai avem instrumente pe acest gen, cu alte dimensiuni. Minione = vioară, contrabas… gata, tac.

Inconștientul de bețiv

Probabil cea mai cunoscută băutură din lume este berea. Tot la feminin. Ei bine, aici am trecut inconștient la un nivel superior, le-am denumit blonde sau brune. Să vedeți cam până unde s-a ajuns și noi bărbații ne batem cu cărămida-n piept cum că noi suntem buricu’ la cele știute și bla, bla, când de fapt și de drept, suntem bătuți cu propriile arme. Impropriu spus și n-am formulat corect. Corect e așa, ne vrem la bere cu băieții, ne vrem pe coclauri cu motoru’, da’ de fapt inconștient, tot cu mintea la femeie suntem.

Arma, iubita ta

Mesaj pentru cei care au trecut prin armată când era obligatorie. Cum o chema pe ea, pe arma din dotare? Ha? Avea nume de femeie și de cele mai multe ori avea numele prietenei pe care o aveai acasă, este?

Vă mulțumesc pentru atenție.

Cătulică Cercetătorici Britanicescu

Inconștientu’ din noi – 08.06

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: