Meniul zilei din alte perspective – 09.06

Meniul zilei din alte perspective – 09.06

Meniul zilei din alte perspective - 09.06

Mereu am susținut că meniul zilei e așeeea, cât să nu mori de foame nici tu, nici restaurantul. Adică ei se fac că-ți dau de haleală, tu-ți aburești foamea și te faci că plătești. Bine, chiar plătești da’ nu devin ăia nababi. Ieri am plecat cu colegii de birou la un restaurant din apropiere. Eram toți cu foamea-n gât și am fi mâncat și bătaie numa’ să mâncăm ceva. În afară de faptu’ că am prins cea mai căscată ospătăriță din lume, adică ea alerga p-acolo da’ cam degeaba așa, ca-ntr-o câldare cum s-ar zice, la bafta noastră invers proporțională cu foamea, am prins un control de a ITM în locație. Ăștia de la ITM pe modul FBI, au trecut la interogatoriu tot personalu’ muncitor de am făcut noi ca lupii preț de un ceas.

Când ai foamea la burtică, îmi permit să zic burtică pentru că la ultima cântărire am mai avut lipsă la inventar 1,5 Kg… pauză pentru aplauze… și aștepți ca proasta-n gară să te bage-n seamă pețitorii, în cazul meu ospătărița, foamea se duce și la creierașii care-ncep să debiteze tâmpenii. Și mă gândeam să transpun conceptul de meniul zilei, adică ieftinăciune, la alte meserii/situații. Hai să vedeți ce debitam.

Dark side

Meniul zilei la dorei

Din start vă spun că meniul zilei la dorei e pleonasm. Dacă-i vorba de dorei, e clar că-i praf. Totuși există o particularitate, prețul nu-i întotdeauna mic. E o categorie de dorei care te fac la bani în straturi. Îți servesc meniul zilei la materialele pe care le fac praf, la manopera pe care te mănâncă-n cur s-o achiți înainte ca la centurian ladies, plus tratamentul la psiholog și la farmacie pentru că o să ai nevoie de medicamente pentru căpuț. Dar comparația cu meniul zilei, adică o zeamă lungă pe pereți și rahat pe varză-n restul lucrărilor, e foarte nimerită.

Meniul zilei la prostituate

Chiar așa, cum ar suna un meniul zilei la prostituate? Mergem pe low cost, adică centura e centrul cultural sexologic cel mai ieftin pe temă. Dacă mă gândesc bine, cred că și centru’ cel mai ieftin de studiu al bolilor venerice da’ asta-i altă problemă. Știm că fetilii au în meniu scurtu’ și lungu’, întâlnit și sub numele de normalu’. Prețurile sunt exprimate-n lei sau bonuri de masă. La meniul zilei prin comparație cu restaurantele, adică nici nu mori, nici nu trăiești, la fete tre’ să fie fără finalizare. Adică doar te lauzi c-ai fost, de finalizat te descurci cu ce ai în sufertaș, adică… v-ați prins.

Meniul zilei la bar

Te duci cu setea-n gât și asta-i mai nocivă ca foamea dacă ai ficat setat pe chestii cu cifră octanică aprigă, te uiți hulpav la raftu’ cu pileli și barmanu-ți desface berea, bea jumătate din ea, shotuțu-l îndoaie cu apă, îți ia 22-25 de lei și apoi schimbă prețurile, te trece pe a la carte și-ți rupe cardu’.

Partea bună a problemei

Încercați să vă imaginați că vă prinde poliția în localitate cu 140 km/h, în intervalul orar 10-12, printr-o localitate. Să-ți zâmbească frumos, să-ți spună că te lasă fără carnet, da’ doar câteva zile că e meniul zilei time.

Facturile providerilor de orice, de la cablu la factura asociației de locatari, să fie ieftinache la happy hour.

La fisc să-ți ia mai puțin că e promoție, cam ca aia cu reducerea impozitelor dacă plătești până-n final de martie.

Între timp a venit mâncarea și toată lumea a fost fericită și cu lacrimi pe obraz. La asta cu lacrima pe obraz vă-ncadrați voi că ați intrat să citiți tâmpenia asta.

P.S. La Rock Cafe s-a dat drumu’ la meniul zilei și chiar e multuț în farfurie. Apropo, fratilii vostru plin de idei crețe s-a ocupat de răstălmăcirea meniului. Hai să vă arăt.

meniufinalfata2 meniufinalverso2

Și să vă mai arăt ceva… ta, naaaaa!

piuituri.ro

Și chiar funcționează, știu că e o tâmpenie să vă pun să scanați un cod de pe un blog care vă duce fix pe același blog, da’ trebuia să mă dau tractoraș.

Meniul zilei din alte perspective – 09.06

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: