Asociația de locatari „Avengers”

Asociația de locatari „Avengers”

Asociația de locatari "Avengers"

Nick Fury – administratoru’ asociației de locatari, locuiește la doi pe față cu vedere la intrare-n bloc. Are rol de cameră de supraveghere cu soft babă.curioasă.1.4. Este ăla care vede tot, te stresează cu chestii civice pe care tre’ să le faci, dirijează vântu’ și nimic nu mișcă fără știrea lui. E ursuzu’, ăla care se uită urât din principiu, se autoproclamă regele scării și vrei nu vrei, trebuie să faci ca el că altfel îți scuipă pe clanță, vizor și cutia poștală.

1502794321 nick fury samuel l jackson arms crossed

Tot el e ăla care face reclamații peste reclamații la Gardienii Galaxiei. Ba că-i muzica tare la Stark și urcă tot felu’ de pipițe, ba că Thor lasă ușa deschisă la bloc, singura slăbiciune pe care o are e Marvel Capităneasa de la patru care-i cântă-n strună și-l ajută la calculul întreținerii.

Hulk sau Dr. Banner – e locatarul de la parter care locuiește în fostul magazin Mega. L-a cumpărat prin programul „Prima casă” și a preferat acolo pentru că e mai mare și are momente când se expandează mușchii pe el și tre’ să-ncapă pe uși.  În 90% din timp este un locatar model, n-are restanțe la-ntreținere, salută băbuțele pe stradă și udă tuia din grădina blocului.

Mark Ruffalo Hulk Movie Potential

Băiat bun da’ cu probleme. Când bea se transformă. Se face verede de la absint și atunci pune piedici băbuțelor de pe stradă și face pipi pe tuia din grădina blocului. La-ntreținere nu rămâne restant că-i trece relativ repede supărarea. Gurile rele zic, vezi Doamne că-i cam trage clopotele lu’ tipa de la unu, aia văduvă care se-mbracă pe negru.

Natasha Romanoff – gagica sexy de la 1, exact d-asupra lu’ Hulk…după unii și la propriu și la figurat. Fată bună … bună rău de tot…mai ales când face plajă pe terasa de la intrarea-n bloc. Colegă de muncă cu arcașu’ de la patru și prietenă bună cu nevastă-sa.

Black 1 xa4d4v

Văduvă săraca, mai mereu pe negru, toată scara așteaptă cu nerăbdare Sâmbata Morților să mai tragă o pomană cu borș rusesc și poale-n brâu. E mereu subiect în discuțiile babelor din cartier, gura lumii, ca să zic așa, astupată doar de Hulk când se face verde pe piele și negru-n ceru’ gurii…șuturi…băbuțe…știți deja.

Captain America – președintele asociației de locatari, stă la patru pe spate, cu vedere la parcare, perete-n perete cu Hawkeye. Băiat bun da’ cam ciudățel și de modă veche. Umblă tot timpu’ cu o mască chiar dacă toată lumea știe cine e și chestia aia nu rezolvă nimic. Plus că mai târâie și un scut pe la piață, la ședințele de asociație, fără nici o noimă, fără să-i folosească la ceva, și când îl pune pe spate e ținta glumelor copiilor de pe scară „io-te mamii, țestoasa ninja!!!”.

CAptain America

Respectat de toți locatarii, solemn și cu discursuri motivaționale-n ședințele de bloc, el este singura persoană care a scos lumea la curățenie, la văruit copaci și desprins gumele de mestecat de pe holul de la intrarea-n bloc. Este singura persoană care-l mai temperează pe administrator cănd nu-i Marvel Capităneasa acasă.

Thor – la doi, perete-n perete cu administratoru’, e al doilea „șmecheros” al scării, după Stark. Instalatoru’ asociației de locatari, cam bețiv în ultima vreme, poreclit Celentano, freacă ciocanu’ toată ziua pe culoare în speranța că prinde o lucrare, o ceva de scos un bănuț.

disney TDW0NNG1 Full Image GalleryBackground en US 1483993494274. SX1080

Mai nasol e când vine-n vizită zărghinitu’ de fra-su’, Loki, un pierde vară pus pe glume non stop, fără respect pentru programul de liniște. Vine și uită să mai plece. Normal, nici nu e trecut la-ntreținere sau în cartea de imobil.

Black Panther – stă la trei în apartamentul închiriat, student străin minoritar, din familie bună și plină de bani, destul de retras și-n treaba lui. Din când în când mai primește un avertisment de la femeia de la curățenie când nu-și strânge de pe hol ghemurile de blană pe care le lasă după o băută.

Guardians of the Galaxy – în permanent show cu administrația pe tema persoanelor trecute la întreținere. Ăștia vor să-i treacă cinci persoane și ei mereu se declară trei, plus un copac și un animal de companie. Profită de titulatura de „gardieni”, de statutul și pensiile de veterani.

p061d1pl

Mai tot timpul recalcitranți, scandalul între ei e la ordinea zilei, și când nu-i scandal, e muzica dată la maxim. Aceleași melodii vechi puse pe repeat de pe niște casete audio arhaice, spre disperarea vecinilor. Natasha se jură ca într-o seară l-a văzut pe cățelușu’ lor cum a ras un litru’ de Mona cot la cot cu Thor și apoi și-a făcut nevoile în lift. În altă zi, copacul lor l-a înjurat pe nea’ Stan Leeonte poștașu’ când a venit cu alocația lu’ Spider Man.

Iron Man – Petrecărețu’ și playboiu’ scării. A cumpărat toate apartamentele de la cinci și fără nici o autorizație, a spart pereții și a făcut ditamai penthous-u’. Are în apartament de la atelier de vulcanizare și până la club de striptease. Locatarii-l mai aud pe unu’ Jarvis dar nu l-au văzut niciodată.

scene Iron Man

Locurile de parcare sunt ocupate de mașinile lui și nimeni nu-nțelege de ce are atâtea pentru că el oricum și la Profi se duce zburând. Seara mai stă la BMW-eu’ de cocalar cu muzica la maxim, la o sămânță de floare și o poveste cu ala micu’, Spider-Man. Îi place să epateze și când se strâng reclamațiile plătește singur lumina și curățenia pe scară să-nchidă gura la saraki. De ceva vreme s-a mai potolit, cam de când s-a-nsurat. A pus nevastă-sa picioru-n prag și s-a cam terminat cu traficul de pițipoance prin bloc și petrecerile ca-n povești. Sau poate a murit că e chiar liniște totală, cine știe…

Captain Marvel – sau Flăcărica pentru prieteni,  e locatara aia pe care n-o vezi niciodată dar e mereu cu-ntreținerea la zi și cutia poștală golită de chestii. Mai tot timpul plecată, apare exact când trebuie să calmeze spirite încinse, la ședințele de bloc, la citit de apometre…apare la momentul oportun.

06captain marvel1

Lumea o bănuie că are ceva relație cu Fury administratoru’, prea e singura la care nu face ăsta figuri.

Una peste alta, cu bune și cu rele, este o asociație de locatari bunicică…se putea și mai rău. În blocul de vis-a-vis spre exemplu, nu te vrei cu mutație-n buletin. Păi să te inunde Aquaman in fiecare seară că așa știe el să-și facă baie, să treci pe lânga apartamentu’ lu’ Bat Man cu probleme de igienă de a făcut lilieci, sau să-ți fie frică de zmardoiașu’ și grandomanu’ de Super Man, că el e cel mai ce și cel mai super…mai bine lasă, e de preferat Doctor Strange, chiar dacă mai bea un pahar în plus, face cerculețe din mânuțe și se teleportează la tine-n baie fix când ești pe budă.

Să vedeți ce-i la mine pe scară AICI

Asociația de locatari „Avengers”

 

3 thoughts on “Asociația de locatari „Avengers””

  1. Pingback: Interlopul Evlavios - 27.01 - Piuituri

  2. Pingback: Meniul Zilei Din Alte Perspective - 09.06 - Piuituri

  3. Pingback: Microuniversul Scării De Bloc - 29.05 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: