Fată, ai picat la tester – 29.06

Fată, ai picat la tester – 29.06

Fată, ai picat la tester - 29.06

Testerul sau detectorul, din punct de vedere social este acea persoană cu un al șaselea simț. P-ăsta poți să-l ai înnăscut sau dobândit prin tocire de coate pe băncile școlilor de psihologie, psihiatrie, relații internaționale, interumane, intergalactice și tot așa, pe bani grei și multă toceală. Un om de afaceri cu simț fin, tipu’ ochelarist de la Resurse Umane, un polițist cu ștate vechi sau un bătrân trecut prin viață, poa’ să te caracterizeze dintr-o privire și să se prindă ce fel de om ești și dacă merită să investească-n tine. Io-s paralel și echidistant cu funcția de tester. Pentru mine orice om îmi este un posibil prieten și acord șanse egale tuturor până la proba contrarie. Sunt atât de fraier încât și după ce mă prind despre caracterul nașpa al unei persoane, tot eu îi găsesc scuze și-mi reactivez ambasadele cu el. Bine… și când mă ia capu’, e grav.

Am un prieten care are o super putere de l-aș băga la Avengerși. Să vă spui exemplu. Să zicem că adunăm o sută de gagici absolvente de Oxford, toate trecute pe diete echilibrate, toate cu examene psihologice luate cu brio și fără urme de pitic tembel pe creiere, gospodine și devreme acasă. În suta asta de femei băgăm una trecută în litere de tipar prin catastifele cu rezidenți de pe la Bălăceanca și Voila, una d-aia care trage un șoșon de șiret și zice „hey, doggy, doggy”. Ridicăm miza și intrăm în dark side of psiho-pupu, în afară de șoșon tras și gesturi de Sandy Bell, să fie și mai pe horror așeeea, fata le are și cu pusu’ de Domestos în omletă și genu’ ăla de te sufocă cu perna noaptea-n somn dacă ai întârziat la o bere cu băieții sau ai zis ceva de rău de mă-sa.

Buuuun, deci le-am strâns pe toate la un loc cu CV-u’ la vedere, le pui frumos în linie sau pe culori, și pitită undeva-n ultimu’ rând o bagi pe looney tunes. Apoi îl poftești pe amicul meu tester de profesie și-l lași să aleagă. Îi spui că poa’ să aleagă pe cine vrea el, oricare fată pe care o vede mama copiilor lui, se lasă cu pirostrii și se termină cu „au trăit până la adânci bătrâneți”. Ați observat că am omis cuvântul „fericiți” care-n mod normal se lăfăia între cuvintele „trăit” și „până”? Special am făcut-o pentru că după ce alege el, în propoziție nu mai are loc cuvântul „fericiți” și nici aia cu trăitu’ pentru că el o să moară de tânăr și nu pe cale naturală. Omu’ e un tester ambulant și involuntar. Pur și simplu se lipește ca marca de scrisoare de aia dusă cu bidonu’. Pot celelalte 99 să danseze la bară în costum de plajă și aia cu bubiță la căpuț să fie-mbrăcată-n burka, el tot pe aia o alege.

Să vă spui tot că am obținut drepturi de autor verbale. O fostă gagică-sa a vrut să dea cu mașina peste el. Bine că l-a atenționat cineva și s-a ferit al meu la timp din fața mașinii. O altă fostă gagică-sa a-ncercat să-i bage un cuțit între omoplați și o mai știu pe una de care s-a despărțit la timp pentru că sigur îi era letală. Menționez că prietenul meu e normal la cap… mă rog, e prietenul meu deci nu-i 100% cu scufița intactă da’ e pe linia de plutire. Chestia e că o face involuntar și nu-i prea conștient de puterea lui. Puterea lui pe invers da’ tot putere se cheamă. Ce-i drept nu-l ajută deloc, din contră, dar întreprinzător cu mintea creață cum mă știți, mi-a venit gând de afacere. Foarte simplu, mă fac impresarul lui. Dacă e nevoie ne deplasăm la domiciliul clientului dacă plătește transportul că-i scumpă benzina.

Să zicem că ți-ai găsit dragostea vieții. Ai deja o vârstă, babele din familie te stresează cu „tu când te-nsori” și te hotărăști să ieși de pe piața liberă. Perfect! Mă contactezi și pentru o sumă modică și negociabilă, vin cu al meu prieten și dacă-i place ce vede, se vede legat contractual cu dameza ta, fugi frate unde vezi cu ochii că ai toate șansele să o lași văduvă înainte de termenu’ stabilit de soartă. Fac serviciu complet, adică după ce ai fugit tu io-i spun, „fată, îmi pare rău, ai picat la tester”. AICI despre una pe care ar miza amicul meu spre o combinație cu love.

Fată, ai picat la tester – 29.06

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: