Cu finalizare – fără finalizare = ? – 04.07

Cu finalizare – fără finalizare = ? – 04.07

Cu finalizare - fără finalizare = ? - 04.07

Sexul este un argument de vânzare beton, poa’ să vândă orice. Dacă ai o spălătorie auto și-ți faci reclamă simplă că ai spălătorie auto care tratează mașinile regește, le scarpină-ntre roți, le spală cu roua dimineții colectată de pe iarba fragedă, ai numa’ produse bio și le dai pe parbriz cu polen, ai făcut un drac pe varză, tot o spălătorie auto e. În schimb dacă pui la intrare două puicuțe fezabile îmbrăcate-n ațe prin părțile esențiale, date cu spume și pline de figuri în mișcări, rupi piața. Dacă îți faci și un băruleț cu view direct spre ovarele fetelor, unde să aștepte omu’ să-i ferchezuiești mașina, poți să vinzi cafeaua și apa plată la preț de Otopeni. Și chestia asta e valabilă pentru orice tip de afacere, de la pufulețărie și până la firma de tuns ouă. Sexul vinde și vinde bine. Vă aduceți aminte de publicația aia, ziarul ăla-n care nici nu mai știu ce se scria, „Infractoarea” sau „Infractoarea Mov”, nu mai știu cum îi spunea. Habar n-am ce dracu’ scria-n el, singura găselniță care-l ținea pe piață erau pozele cu femei goale din el. Și atenție, erau alb-negru și pixelate, deveneau fezabile datorită imaginației cititorului.

Să te bagi într-o afacere strict bazat pe sex, în România n-ai foarte multe variante legale. Prima e să te bagi în politică. A doua e să faci o emisiune de noapte la Antena 1. Și alea două direct pe resort sunt cluburile de noapte sau saloanele de masaj erotic. În ambele poți să practici prostituție mascată. Și io-te cum apar întrebările.

Club de noapte

Investiția-i relativ mică dacă ai baftă de un local cu chirie prietenoasă. Nu tre’ să fie-n buricu’ orașului, n-ai nevoie de reclamă foarte mare, important să se ducă vorba că ai pileală ieftină și silicoane pe angajate. Dar, că e un „dar” mare, problema pe care o ai după aproximativ trei luni, hai juma’ de an, e direct la birou’ resurse umane. Cam de câte ori e dispus un client fidel să plătească să vază nurii a celor patru angajate pe care le ai? La un moment dat tre’ să aduci noutate că altfel nu se mai scoală afacerea, Mai ales dacă afacerea ta e în litera legii și nu se umblă la cuci. E fără finalizare și-ți pleacă clientu’ încins și-ncărcat emoțional. Cineva-mi spunea că a văzut un club d-ăsta la vânzare pe OLX, atenție, de trei ori. E clar că ăla n-a punctat la capitolu’ breaking news și a rămas fără clienți. Io cred că e bine să copiezi stilu’ înfrățirii orașelor. Te-nfrățești cu patru, cinci cluburi de profil și la lună faci mutare de cadre. După cinci luni ajung gagicile titulare la tine pe plantație și e timp suficient să le uite lumea.

Salon de masaj

În afară de alea pe bune unde chiar se practică masaju’, mai sunt alea de masaj erotic. E, aici am vrut să ajung. Astea-s de două feluri, sau de un singur fel la două opțiuni, cu finalizare și fără finalizare. Presupun că-i diferență de preț și de pipăială. Din punct de vedere longevitate e mult mai stabil genu’ ăsta de afacere. Adică nu contează că nu-ți schimbă maimuța la lună, cel puțin e cu finalizare. Închizi ochii și te antrenezi pe imaginație. Ce faci la ăla fără finalizare? Să zicem că ești înainte de salariu și n-ai pentru finalizare. Te gândești că-ți iei unu’ fără și vezi tu după cum te descurci… singur. Da’ pică norocu’ pe tine și o prinzi pe șefa de echipă, pe gagica cap de afiș, aia cea mai fezabilă care n-are nevoie de multă muncă de prestat că te finalizezi repede. Și… se lasă cu finalizare… Ce se-ntâmplă atunci? Îți mărește prețu’? La restaurant dacă n-ai bani rămâi la spălat de vase sau la un dat cu mopu’, la salon de masaj erotic ce te pun ăia să faci pentru datorie? Parcă văd după masaj, tu pe masă scurs de esență și maimuța să țipe să o auză recepția.

-La camera doi bon de casă extra, a fost cu finalizare!

Și de la celelalte camere să auzi ovații și aplauze. Cred că ieși pe geam și fugi pe mod stealth. Deci, care-i faza? Plătești suplimentar? Masajul ți-l face femeia de serviciu sau cea mai nepricepută din personal? E un fel de examen în breaslă? Dacă-i iese finalizarea o bagă-n echipa de gagici cu finalizare și dacă nu, rămâne-n liga a-2-a? Știe cineva că am activată baba curioasă din mine.

AICI altă chestie.

Cu finalizare – fără finalizare = ? – 04.07

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: