Pescăruș 0 VS 1 humans – 18.07

Pescăruș 0 VS 1 humans – 18.07

Pescăruș 0 VS 1 humans - 18.07

O mai știți p-aia cu pescărușu’? AICI Ecologiști ipocriți și pârâți, unu’ nu s-a mai interesat de el… mi-ați indignat pescărușu’. Tot io care l-am băgat în cloaca mă-sii și dacă era comestibil îl făceam pe varză a trebuit să mă ocup de el. E bine sănătos. Dat fiind că avea toate oasele la inventar și era doar prostălău de nu-i ieșea pasența cu altitudinea la zbor, cam după trei zile de pircănit pe sub geamu’ meu, impulsionat de fruntea lanțului trofic, adică rasa umană, a reușit să zboare. Stați să vă spui.

Pentru că papagalu’ guraliv nu reușea să zboare, am sunat pe unde am văzut cu ochii poate găsesc o entitate non profit sau pe cineva posesor de curte fără cățel să cazez pinguinu’. N-am găsit așa că m-am descurcat cum am putut. Am făcut front comun cu fetilii dragele mele de la farmacia Marmedi și ne-am ocupat de șoarecele înaripat și guraliv tu-i gății… Fetele i-au făcut cotețo-cuib dintr-o cutie de carton, i-am dat apă și pâine, condiții de Mamaia Nord și totul moca. Aproape că-l bănuiam hahalera că poa’ să zboare da’ n-avea nici un rost dacă avea la sol condiții all inclusive. În urma sfaturilor primite îmi propusesem să-i cumpăr lighioanei hamsii că deh, asta mănâncă la mă-sa acasă. Eram la job și exact când eram pe punctu’ să plec după un banc de pești morți, le dau mesaj fetelor să văz ce face lighioana.

-Bună, ce ne face suricata?

-Aaaa, e bine mercic, a reușit să-și ia zboru’.

-Perfect!

-Stai că a fost obligat cumva… peluza noastră de la bloc a atras un prădător.

Un prădător mai rău ca pescărușii guralivi, îți strică karma cartierului, elimină noxe-n atmosferă și face mizerie. S-au înregistrat cazuri când a atacat omu’. E foarte periculos. Și să vedeți despre ce e vorba.

293541444 757117339077062 5185996472615565598 n

Cred că s-a dus vestea de trai bun la noi pe peluza blocului. Și când s-a auzit și de hamsii, au năvălit prădătorii că vorba aia, merge o sărătură cu lămâie peste tărie, îți mai ia din greață. A venit nea’ Bețivănescu Mucilovan, s-a bătut cu pescărușu’ pe zona de influență și spațiu’ locativ de a-nvățat pinguinu’ instant cum se zboară. Până am ajuns eu acasă să-i umplu’ curu’ de picioare individului, cumva a reușit să cupleze fața și-n patru labe, 4X4 adică, a părăsit locația.

Acum m-am reprofilat. Am bifat pe listă salvarea pescărușului și mi-am luat arici.

293380625 352120663775781 6895663627816394528 n

Cu ăsta n-am probleme. E cuminte, bine crescut și nu face scandal. Sau face da’ nu-l auz io. Da’ apropo de pescăruși. Am fost sâmbătă la un concert pe Bulevardul cu Castani și scena era pusă-n zona Gării de Sud. Acolo-s toate ciorile din lume, muuuuuult mai multe ca pescărușii mei pe care îi trimite-n liga „cei mai proști din curtea școlii”. Sunt net superioare numeric, se găinățează la foc automat și poate că nu-s așa guralive, da’ sunt în cor și îi depășește-n decibeli pe pescăruși.

Știți că-ntrebam anu’ trecut care-i dușmanul natural al pescărușului. l-am găsit și nu-i natural. E artifica. Într-o seară, a fost o petrecere privată pe la mine prin cartier de s-a lăsat cu artificii. Două nopți a fost liniște. Apoi au revenit după ce și-au revenit din bubuieli. Bine, a fost mai pe sărăkie așeeeea, adică cinci minute amărâte de artifică. Dacă vorbesc cu asociația de locatari, punem card pe card și organizez trei baterii de artificii, una pe față, una-n lateralu’ blocului și alta pe spate, scap de dracii-naripați… muahahahaha!

Pescăruș 0 VS 1 humans – 18.07

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: