Șoșoacă mon amour – 27.07

Șoșoacă mon amour – 27.07

Șoșoacă mon amour - 27.07

Șoșoacă Diana, i-am zis așa cam cum ar scrie la catalog sau pe dosaru’ de la „Yuppy! Haba, Haba! Muahahaha! Loney Tunes” a avut o declarație de te-nscrii la examenul de admitere la o mănăstire de taici. Cică, citez „Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine.” Toți au preluat prima parte a declarației, adică „Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”.

AICI articol complet. Normal că atunci când am citit prima parte am făcut plici la neuron. Adică ce Angelina Jolie, ce Charlize Theron, pistoale de fiță cu apă plată cu lămâie, Șoșoacă e ză best. Ei bine, după ce am citit tot articolul trebuie să recunosc, are dreptate… parțial. Da, așa e, noi bărbații avem nevoie de spațiu și pentru asta ieșim la bere cu prietenii. Da’ nu ne-nsurăm să rămânem acasă și nevestele să umble creanga și să facă spume prin parlamente. Da’ poate așa-i place lu’ domnu’ Șoșoacă și-l cred în context cu doamna Diana. Doamna Șoșoacă, vă zic, pe mine să nu vă bazați. Nu vă vreau nici de nevastă, nici de amantă, nici rudă, nici nimic… nici în asociația de locatari. Nu vă prea vreau nici prin țară sau printr-o structură de conducere bugetară. Și vă mai spun ceva de o să vă șocheze, suntem mulți ca mine.

Și totuși, trebuie să dezbatem puțin subiectul și este imposibil să nu găsim câteva avantaje notabile care ne fac să o dorim pe doamna Șoșo. Hai să nu fim răuți, sigur există ceva de bifat.

Șoșoacă bodyguard

Vă aduceți aminte când ne luam bătaie-n copilărie și-ncepeam cu „gata spus, lu’ tovarășa!” cu o anumită tonalitate și aproape cântat? Io cred că Bau-Bau e mic copil pe lângă doamna Diana. Mergi la negocieri cu interlopi, treci prin Ferentari la trei dimineața, îi zici de mamă lu’ Lavrov și n-ai probleme, mai ales că doamna e și avocat la diplomă.

Șoșoacă ornitoloagă

Mai știți problemele mele cu pescărușii? Ei bine, mă-ntreb dacă se orcă doamna Șoșoacă la mine pe bloc… scuze, urcă nu orcă, am greșit, credeți că o să mai am problema asta?

Șoșoacă actriță

Am văzut că ăștia la Disdey+ fac seriale desprinse din Star Wars. Am văzut Mandalorian, Obi Wan, Boba Fett. Dacă le taie prin cap să facă și Jabba the Hutt, ha? În branșă se câștigă bine și poate prinde un rol principal. Iar nu stă p-acasă și mai și vine cu banu’ gros pe ea.

Și nici nu m-am gândit mult. Altceva m-a speriat tare. Tot de la ea citire:

„Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.” Doamnă, vă rog io frumos, lasați-o așa necrescută! Nu aveți nici o obligație, nu-i copilu’ dvs. Știu că are momente când vă seamănă, da’ e datorită mogâldanilor din ea, nu are nici o legătură cu dvs.

Asta-i pe mod dacă noi n-o vrem, ea ne vrea și e nasol.

Șoșoacă mon amour – 27.07

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: