Probleme cu constipația? – 28.07

Probleme cu constipația? – 28.07

Probleme cu constipația? - 28.07

Atunci când te apuci de o dietă tre’ să renunți la chestii care făceau parte din viața ta. Spre exemplu să renunți la simbioza cu cocârțu’. Și pe lângă asta-s multe altele. Să renunți total la zahăr în condițiile-n care făceai pipi ceai îndulcit, să renunți la prăjeli și să nu-ți mai dai pe la gâtuț cu maioneză, KFC-u’ și Mc-u’ sunt așeeeea, muzee interzise. Corpul tău se simte exact cum ar fi trăit în Las Vegas și brusc l-ai dus la mănăstirea Tanacu.

Prima chestie pe care o observi nu-i scăderea-n greutate, e constipația. Io care aveam programul strict din punctul ăsta de vedere, dodoșelu’ era limbă-n limbă cu Greenwichu‘. De când am început dieta mi-a rămas în urmă ca un ceas stricat. Constipația s-a instalat cu simț de răspundere, adică pe mai multe zile. E drept că nici nu mai mănânci așa mult, da’ totuși… după trei zile în care experimentezi nașterea naturală și ai da oricât pentru o cezariană, e clar că tre’ să te lupți cu constipația cu toate armele din dotare. Plus că mai făceam o tâmpenie mare. Dimineața haleam două felii de pâine prăjite cu brânză, adică exact ce-ți zice doctoru’ să mănânci pentru solidificare.

Prima dată am încercat un ceiuț care cică-ți spală instalația. Mare lucru n-am văzut. Bine, am și tras apa repede. Oricum, tot senzația aia de betonieră-ncărcată aveam. Trebuia să trec la expert level. Duminică seara am reluat ceiuțu’ ăla și tot nimic. Dimineața am ras un iaurțel d-ăla cu bifidus mifidus, cum dracu-i spune, pe care l-am halit cu niște prune d-alea uscate, acum ude pentru că le pusesem într-un pahar cu apă să le hidratez. Am mai halit io un castravete, sănătate curată. Și am plecat la muncă.

Cu pas săltat și muzica-n căscuță, perfect pentru malaxarea ingredientelor tip „FMM CONSTIPAȚIA”. Pe drum totul a decurs normal și fără incidente. Am ajuns la muncă, m-am învârtit de două ori și s-a declanșat jihadu’. Problema e că nici nu mi-a dat un hint înainte, adică un d-ăla de „trenul accelerat numărul bla, bla, ajunge-n stație la linia X”. Aici era problema, dacă apuc să ajungă-n stație și să nu deraieze rapid pe mine. Un hol mare de nu știu ce lungime, oricum am avut senzația că e de o milă, l-am străbătut cu viteza sunetului și cu amortizoarele-ncordate la maxim să nu-mi dau șocuri care să se răsfrângă pe supapă. Plus că am avut senzația că am dat tot din mine, inclusiv organe interne și ce mai am io pe inventar. A fost sălbatic și am auzit-o pe fat lady sings.

Pe la 5 am fost iar la cântar la doc. 1,5 kg. în minus și-s ferm convins că am scăpat de ele-n cursu’ dimineții.

Probleme cu constipația? Nici o grijă, iaurt bifidus, mifindus, prune confiate ținute-n apă. Și există totuși o grijă, să stai pe lângă budă că nu-ți trimite constipația somație că expiră.

Probleme cu constipația? – 28.07

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: