Domnu’ BatMan, o cola te rog – 02.08

Domnu’ BatMan, o cola te rog – 02.08
Domnu' BatMan, o cola te rog - 02.08

Săptămâna trecută l-am ajutat pe un prieten să se mute. Nu chestii grele da’ mărunte și puse la pungi & saci. Nimic grav în afară de trei etaje și o căldură de foc. Bă și mă gândeam că dacă mă făceam master jedi cum mă bătea gându-n copilărie, ce bine era. Ce mai fluturam io din degețele și scoteam toate cioroboațele pe geam și le stivuiam în mașină. Plus că dacă aveam și un amic din gașca X Man, ăla de deschidea un portal aciulea și unu’ mai încolo, le aruncam imediat în noua locație. Cam cum făcea și Dr. Strange. Și mi-am imaginat o lume perfectă în care n-ai nevoie de super eroi că n-au cui să dea nana la poponeț. Dar totuși, dacă-i avem, ce facem cu ei că e nașpa s-o vezi pe centură pe Wonder Woman și pe Căpitanul America jerpelit, cerșind la cap de pod. Tre’ să-i integrăm în societate, să pască pe câmpu’ muncii cu carte de muncă și asigurări sociale, să plătească contribuții că mâine, poimâine ies la pensie și n-au nimic pus la șoseta pilonului doi.

Spider Man

Alpinist utilitar. Impropriu spus, ca alpinist ai nevoie și de coardă. El dacă vrea coardă numa’ seara după program și să-și agațe singur dacă vrea. La spălat de geamuri frățică și să-nceapă de la mine d-acasă. Mai un glaf exterior, un izolat de bloc și nu moare de foame. Plus că se-ncadrează la spor de-nălțime.

Dr. Strange

Îl angajez subalternu’ lu’ King Julien și o ajut să-i bage-n mă-sa p-ăia cu avioanele lor la care lucrează. Adică firmă de turism, te duci la ei direct în slip și lăboanțe de scafandru, nenea Strange face din mănuțe și te aruncă direct pe o plajă-n Maldive. Prețuri mai mici ca la avion, eco friendly că n-avem noxe doar dacă e Strange după o masă bogată-n fasole cu ciolan, timp câștigat că nu stai pe aeroporturi și-n transferuri, ce să mai vorbim, rupe piața.

BatMan & IronMan

Pe fițoșii ăștia doi care n-au puteri șmechere da-s plin de bani, direct în institut de cercetare și inventică. Cum i-a dus mintea să-și facă costume cu beculețe, rachetuțe și ce mama dracu’ mai au ei prin chiloți, să-i ducă mintea și la chestii casnice. Să pună mâna și să inventeze o sculă de călcat rufe că fosta mea prietenă, actuala nevastă când se pune pe călcat n-o mai văz două zile dintre munții de haine. Și să facă și o dronă de șters prafu & aspirat pe rafturi, mobilier și printre bibelouri. Ca bonus să scuture și mileuri. Și să nu comenteze BatMan că inițial, din titlu articolului, am vrut să-l pun vânzător la fast food.

Darth Vader

Pentru că s-a dat șmecher și s-a vrut pe negru, eliberat condiționat și muncă-n folosu’ comunității la adunat hârtii de pe străzi, curățenie wc-uri publice și spălat de farfurii.

Domnu' BatMan, o cola te rog - 02.08

Văduva Neagră

Secretara mea. N-am nevoie de secretară da’ poate că o să am, cine știe…

Thor și gagică-sa

La Electrica. Să-ncarce baterii auto, să stocheze energia care va fi moca către toată lumea, mai puțin pentru ruși. Ăia să dea gaz dacă vor.

Cpt. Marvel & SuperMan

Ăștia-s prea calificați. Și să nu dea pe la interviuri de job-uri peste replicile „vă sunăm noi” și „sunteți super calificați pentru ce avem noi nevoie”, o să-i țin bugetari ca forță de reacție rapidă pentru că dacă am avea o lume perfectă, sigur se găsește o civilizație extraterestră geloasă pe feng shuiu’ nostru perfect. I-aș scoate pe la paradă de 1 Decembrie.

Hulk

La demolări. Asta-n cazu-n care nu se demolează singure clădiri și mai ales poduri. Că la noi cam așa se-ntâmplă.

AquaMan

P-ăsta l-aș băga la pompieri și part time la petrecere de burlăcițe. Să mai scoață un ban cinstit.

Hai că dacă mă lăsați acopăr toate job-urile din lume, de la prelucrător prin așchiere și până la pufulețar.

Domnu’ BatMan, o cola te rog – 02.08

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: