Ce se-ntâmplă-n Grecia, rămâne-n Grecia – 21.09

Ce se-ntâmplă-n Grecia, rămâne-n Grecia – 21.09

Ce se-ntâmplă-n Grecia, rămâne-n Grecia - 21.09

Pentru că am fost cuminte și angajat model, m-am calificat în echipa de mers în Grecia cu ocazia Festivalul Elenismului. Poze AICI. Într-un articol viitor o să vă spui cu ce se mănâncă afacerea asta, acu’ am altă chestie de narat.

Am descălecat în insula Evia, aia care a fost stinsă de pompierii români când a luat foc. După 14 ore de stat la volan de luasem forma scaunului, în sfârșit Grecia a-nceput să-și arate premiile pe care le oferă. Vremea perfectă, plajă șmecheroasă, carcalaci de mare gătiți în toate modurile, apa aia faină, o nebunie totală. Cum în prima zi era timp de frecat duda, ne-am strâns în jurul unei mese cu cocârț și trei catralioane de beri. Normal că ne-am trotilat, cam 40% de la oboseală și 60% de la alcool. După masa câmpenească pe bază de licoare cu cifră octanică ridicată am vrut la baie pentru că Grecia și cam asta-i principala îndeletnicire p-acolo.

Îl mai știți pe colegul meu care-i într-o relație cu magazinele Mega? AICI O să-i spun F cam ca la supușii britanici angajați în MI-6, M, O, Ț etc. Ei bine, el a crezut că suntem cazați pe vârf de munte deșertic, temperatura e de maxim 15 grade, suntem la distanțe măsurate-n ani lumină de orice mare și nu și-a luat costum de baie. Fratilii vostru prevăzător cum îl știți, avea la el două perechi de țoțoi de baie. La fel și colegul meu de cameră pe care-l numesc O în cele ce urmează. L-am poftit pe F să-ți aleagă ce-i place din cele două variante, care se mulează mai bine la el pe cuc&fund. Toate bune și frumoase, bălăceală până la loc comanda, hai la camere să ne duș și să mergem la papa și la alte cinci catralioane de beri.

Ajung în cameră și la mine-n pat o pereche de boxeri care nu erau pe inventarul meu. După mine erau grena, după O care-i discromat erau „morții lor cu culoarea lor cu tot”, ulterior am fost anunțați solemn că habar n-avem de culori și oficial sunt chiloți burgund. Nu-ntrebați că nu știu d-astea. I-am luat cu două degete pe care le-am dezinfectat și ulterior tăiat să fiu sigur că șterg orice urmă de interacțiune dintre ele și orice chestie care a stat în proximitatea bijuteriilor coroanei ale altui mascul, și i-am aruncat pe pat la O. Dacă nu-s ai mei, celălalt mascul alfa din locație era O, deci sunt ai lui. Am intrat la duș și când m-am întors chiloții erau tot la mine pe pat.

-Bre, bagă-ți chiloții-n cur și nu-mi spurca așternutu’!

O-Ba să-i bagi tu unde vrei că-s ai tăi, io n-am d-ăștia de culori turbate.

-Bre… dacă nu-s ai mei, nu-s ai tăi… ceva nu-i în regulă. Tu când bei ai apucături ciudate, îți plac băiețeii? Nu că am avea ceva-mpotrivă. Sincer, ai avut ceva pe cameră?

O-Ba tu!

Ciudat tare, o cameră cu doi masculi unu’ mai feroce ca altu’, trecuți de prima tinerețe și piliți bine da’ tot feroce, cu o pereche de chiloți bărbătești pe care nu-i recunoștea nimeni. Ne bănuiam unu’ pe celălalt de chestii, chiar dacă nu aveam ceva-mpotrivă. Apoi ne-am edificat când a venit F și a revendicat budigăii. Atunci am aflat că-s burgund… ce mama dracu’ o-nsemna și asta. Vă zic, Grecia asta are ceva.

PSEU. După escapada asta în care am mâncat mult și la ore ciudate și-n care am devalizat vitrinele cu bere, am fost la nutriționistă la cântar. Una buc Kg pe plus și consider că am scăpat ușor.

Ce se-ntâmplă-n Grecia, rămâne-n Grecia – 21.09

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top