Ciubăru’ care-ți pune margareta – 07.12

Ciubăru’ care-ți pune margareta – 07.12

Ciubăru' care-ți pune margareta - 07.12

Ce jacuzzi, ce bulburuci și bule, ce saună, ce piscină, pistoale cu apă. N-ai ciubăr, nu exiști. Care-i faza cu butoiu’ că nu pricep nici să mă tai. E ca fazele alea pe Insta sau Tik-Tok, face unu’ o schemă tâmpită și imediat se mai găsesc niște mii s-o preia și s-o facă în proprie interpretare. Vorbesc de schemele tembele că mai sunt și chestii deștepte. Așa și cu ciubăru’. Avea unu’ butoiu’ de tescovină de la ta-su’ mare pe care nu-l mai folosea pentru că vânduse via să bage bani la păcănele. N-avea bani de piscină că i-a pierdut la păcănele și a zis să-și facă. A tăiat butoiu pe jumătate, a făcut focu’ sub el și gata ciubăru’. Imediat a apărut o margaretă pe frontispiciu și a crescut prețu’ la cazare cu 50%. Și după modelu’ lui au făcut și alți posesori de pensiuni. Culmea e că nu neapărat impulsionați de modelu’ lui, impulsionați mai mult de telefoanele potențialilor clienți.

-Bună ziua, aveți liber în weekendu’ nu știu care?

-Bună ziua, avem.

-Aveți ciubăr?

-Aaaaa… nu…

Tit, tit, tit, a-nchis. După zece telefoane d-astea posesorul de pensiune schimbă tragedia.

-Bună ziua, aveți liber în weekendu’ nu știu care?

-Bună ziua, avem… și mai avem restaurant tradițional românesc cu inspirație din internațional pe bază de carne de panda și delfin, plimbări cu căluți și sanie, ruletă, biliard, biciclete, barcă cu posibilitate de pescuit, piscină cu apă caldă, piscină cu apă rece, saună, masaj făcut de absolvente de Oxford cu 90/60/90 și CNP-uri care-ncep cu 299, ședințe de ingerat droguri ușoare aprobate de poliție și sănătate, discotecă, foc de tabără și grătar, călătorii de o zi pe Lună, programe artistice de sărbători cu Iron Maiden, Lipa Lipa și Shakira, toate incluse la 150 de lei camera dublă și la trei nopți rezervate primiți una gratis.

-Ciubăr aveți?

-Aaaaaa… nu…

Tit, tit, tit, a-nchis.

Io unu’ zic pas. Gându’ că tre’ să mă pun în oala aia pe foc cu mai multe persoane necunoscute mă face să mă bag la duș și să mă frec cu peria de sârmă. Cred că așa se simte perișoara și tăițelu’ în ciorba loading in progress. Ajung la cazare după unu’ care a fost cu iubi, a făcut sexuț în ciubăr de plec io însărcinat din locație că n-a schimbat gazda apa, nu mulțumesc. Pentru mine contează curățenia, de preferabil baie proprie da’ nu fac nazuri dacă-i una la două, trei camere, grătar afară, locația cât mai izolată să nu deranjez pe nimeni, de preferabil să-nchiriez cu prietenii toată vila că n-am chef să ascult Țancă The Hurricane și-mi bag picioarele-n el de ciubăr. Culmea e că nu vreau să-mi bag nici o parte anatomică-n ciubăr, așa-i vorba.

Vă ziceam că de 1 decembrie am fost în Apuseni la o cabană-n mijloc de pădure la care am mai fost acu’ fix un an. AICI articol de anu’ trecut și AICI pagina oficială. Slavă zeilor, n-are ciubăr. Da’ are masă de ping-pong. Tre’ să vă spui o rețetă de succes. Am râs de am făcut febră musculară la pătrățele.

În primu’ rând vă puneți pe pileală. Apoi se joacă unu’ la unu’ ca să se obișnuiască lumea cu masa, cu paletele, alea, alea. Apoi se fac echipe de doi și se pornește set mare, adică până la 21, cu o singură paletă de echipă. Adică ai dat, ai pasat rapid paleta coechipierului în timpu-n care mingea pleacă de la tine, ajunge la adversari și o trimit ăia-ndărăt. Vă zic, succes garantat și nu-ți trebuie nici un ciubăr. Plus că faci mișcare după mese grele.

Apropo de mese grele. De ziua României am avut bucate tradiționale. Creveți umpluți cu mozzarella sticks făcute-n patru că n-am avut creveți așa grași, înfășurați în felii de bacon și bulz cu brânză de burduf, totul pe grătar. Atâta s-a putut.

Ciubăru’ care-ți pune margareta – 07.12

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: