2022 e mă-sa! – 31.12

2022 e mă-sa! – 31.12

2022 e mă-sa! - 30.12

2022 rules! 2022 e mă-sa ultimilor zece ani! Sper să nu deranjez  foarte tare persoanele care au avut un an prost da’ pentru mine 2022 a avut un singur prost, bou’ de Putin. Eu am avut un an perfect și-n cele ce urmează o să fie o radiografie a lu’ 2022.

Dacă aș putea da un nume acestui an, i-aș zice simplu 180 de grade. Cam așa mi-am schimbat viața-n 2022. Hai să vă spui.

Prima jumătate a anului a decurs ca un prostălău. Nimic notabil și părea de cacao. Singurele chestii care merită menționate sunt aia cu lăsatu’ fără permis de conducere de două luni le-am petrecut ca pieton, și aia cu apucatu’ de dietă la finele lunii mai. Pe scurt, eram cel mai prost din curtea școlii pentru că nici nu conduceam că n-aveam permis și nici nu mai trăiam în simbioză cu cocârțu’ pe motiv de dietă. Adică cea mai proastă combinație ever… da’ am avut răbdare.

A venit luna iunie, ziua mea, alea, alea și m-a luat brusc doru’ de ducă. După aproape două zeci de ani lucrați la aceeași firmă, m-a luat căpuțu’ și am plecat. A fost bumu’ anului pe care nimeni nu-l credea că se v-a-ntâmpla în viața asta. Am plecat într-un domeniu pe care-l ador, am fost adoptat de „Filarmonica Paul Constantinescu” unde am întâlnit o gașcă de nebuni, io lipseam din ea, un colectiv șmecher și șefi cool. E mult de muncă, weekendu-i petrecut la job, da’ mă-nvârt printre artiști și un 0,5% din aplauzele din final merg către noi, personalul tehnic&recuzită. Tot cam în perioada aia începuse să se vază efectu’ dietei. Pe la sfârșit de august ajunsesem de la 103 kg. la 83 și cam așa am rămas.

Septembrie a venit cu o viză nouă USA pe alți zece ani și unu’ dintre cele mai șmechere concedii ever. Pandemia gâtului mă-sii a fost pusă-n stand by de 2022 și am ajuns la sor-mea care a avut grijă să mă plimbe de mi-au sărit capacele de la mașina ei. A plătit chestii și mi-a făcut o super vacanță. Dacă era după bugetu’ meu cred că și acu’ făceam centura Houstonului să acopăr la datorii. În vacanța asta am trecut granița Texasului în Louisiana și am vizitat New Orleans. A fost concediu’ ăla de povestit la nepoți în gura sobei. N-am nepoți și nici sobă, d-aia vă spui vouă.

După concediu muncă, muncă și iar muncă, mai o ieșeală, mai un cocârț până spre final de an când am primit cel mai tare cadou din viața mea. Am publicat o carte. Mă rog,  nu io, un prieten mi-a publicat o carte a mea. Cea mai tare fază și ineditu’ situației a fost că tirajul a fost fix de O CARTE, un singur exemplar. Oricum, asta mi-a dat idei pentru 2023, vă spui la final.

2022 a mai venit cu ceva schimbări prin casă, am reparat în sfârșit tavanu’ din baie, mi-am schimbat televizoru’, colecția de bufnițe s-a dublat și cel mai important, eu, familia mea și toți prietenii mei suntem sănătoși. Am muncit mai mult da’ m-am și distrat.

Acum sunt în vârf de munte care n-a prezentat interes pentru nici un provider de telefonie mobilă și asta-i chiar ok. Nu am semnal da’ am net, avem valoare, articolu-i ca o floare. Sunt înconjurat de prieteni dragi, nu de toți pe care-i voiam aproape da’ nu le poți avea pe toate și mă bucur că-s bine indiferent unde-l petrec pe 2022 și-l întâmpină pe 2023.

Altă chestie wow a lu’ 2022 e că-l anunță pe 2023 de mare angajament și vă spui cu liniuță de la capăt.

-pe 13 ianuarie 2023 Filarmonica Paul Constantinescu o să găzduiască primu’ concert marca piuituri.ro. New Levites. Impropriu spus marca piuituri.ro, meritul îl are șefu’ că mi-a dat mână liberă, stage manageru’ că mi-a găsit loc, artistu’ nostru care se ocupă de afișe și colega de la bilete. Dacă ești ploieștean sau în trecere prin urbe, hai pe 13 ianuarie la un concert cool. AICI detalii despre trupă.

-prin ianuarie o să fiu naș pentru a 3 a oară și cel mai important, prin vară pe lângă Țiți, Bibi și Zuzi finuțele mele scumpițe, o să-mi vină finuța cu număru’ 4 pe tricou. Încă mă gândesc la pseudonimul de scenă.

-prin mai sau iunie o să fiu naș pentru a 4 a oară, naș de nuntă de argint.

-se-ntrevede un concediu în Scoția și mi-am luat deja bilete la festivalu’ Corbii de Piatră.

-de la cartea corectată, așezată-n pagină, ilustrată și-mpătrățilită de prietenul meu, gându’ de a scoate un prim volum piuituri.ro începe să se contureze. Cred că-n 2023 va apărea primu’ volum.

-plus că am început să mă uit după mașini… New Sherman.

Dacă scap și de bou’ de Putin e super ok. Hai cu un sniper inspirat de chelia lui.

Acu-n încheiere vă urez un 2023 ca 2022-u’ meu. Să fiți sănătoși, fericiți și să avem ocazia să ne-ntâlnim cumva… cândva… În rest… știți, cum intrați în 2023, vă aștept la prima masă pe dreapta. Am cocârț și zâmbet arborat. Vă aștept pe toți indiferent de fusu’ orar pe care vă aflați. Vă pupez tare și cu foc, LA MULȚI ANI!

Transmisie-ncheiată pe 2022, ne auzim în 2023.

2022 e mă-sa! – 31.12

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: