Defecțiuni poștale – 26.02

Defecțiuni poștale – 26.02

Defecțiuni poștale - 26.02

Angajații Poștei Române pot sta liniștiți, n-am nimic cu ei și-n ultima perioadă Poșta Română mi-a făcut numa’ surprize plăcute. Azi am ce am cu ăia privați și vezi Doamne, rapizi.

Acu’ două săptămâni mi-am comandat pe sitele ăla de bașcheți, ăla super cunoscut, E-șoșoni.ro ca să nu le fac reclamă de parcă voi nu v-ați prins despre cine vorbesc, două perechi de tropotele pentru că n-aveam încă două miliarde de perechi și trebuia să fac sumă rotundă. Sarah Jessica Parker face plici de invidie dacă-mi vede colecția. Mereu am spus că dacă o pereche de șoșoni e sub 350-400 de lei, e clar că-s d-ăia concepuți de mama China, pe un vapor ruginit și eșuat undeva. La 350 lei poate conține urme de calitate da’ pentru siguranță mergi de la 400 lei în sus. O pereche era pe la 380 lei la promoție și speram în minuni, cealaltă la 280 lei și nu speram la nimic, eram doar curios. Poșta 1 s-a mișcat admirabil, a doua zi am primit mesaj să le ridic de la dulap. Prima pereche chiar era o minune cu o mică problemă, era o minune lată și la mine-n picioare ziceai că-s șoșoni de Bozo. Zicea-i că acu’ am semnat ștatu’ de plată la Circu’ Globus. Perechea doi erau d-ăia de ultimu’ drum și de „sper să nu plouă că rămân în șosete”. Am mers pe varianta returului cu ambele perechi.

Intrat pe site și „pentru retur, click aici”. Am click acolo și zbang, direct la poșta rapidă să plasez comanda. Am plasat comanda, am ambalat regulamentar șoșonii, toate bune și frumoase. A doua zi mă sună poșta personificată-n vocea unui nene pe etnobotanice.

-De la poșta X vă sun… cu coletele…

-Bună ziua și dvs, așa… și? Veniți?

-Unde merg coletele?

-Scrie în comandă, aveți adresa completă acolo că n-o știu pe d-asupra… la E-șoșoni.

-Aaaaaa… păi nu se poate.

-Aaaaaa… păi de ce?

-Tre’ să ne trimită ei comanda.

-Eu am urmat instrucțiunile lor și m-a redirecționat pe pagina dvs, acolo zice că-i ok.

-Nu-i ok și nu se poate. Pentru retururi tre’ să facă ei comanda.

-Ok, bun… de fapt și de drept pe dvs nu vă interesează unde trimit eu coletele, tre’ să veniți să le ridicați.

-Păi unde le trimiteți?

-Lu’ mamaia.

-Păi ați spus că le E-șoșoni.ro.

-Nu, v-am păcălit, lu’ mamaia. Absolut întâmplător mamaia are aceeași adresă cu E-șoșoni.ro, care-i problema dvs?

-Hai să nu ne…

-Hai să nu ne ce? Voi sunteți poșta, firma de curierat! Tre’ să luați un colet din punctul A și să-l duceți în punctul B contra unei sume pe care eu o plătesc. Asta-i chintesența existenței voastre, sursa voastră de câștig, serviciu’ care vă face contu’ dodoloț, înțelegi?

-Văd că nu ne-nțelegem…

-P-asta o vede și ultima formă de viață unicelulară de pe Pluto, ce nu pricep nici eu și nici ea e de ce nu pricepi tu.

-E clar că nu ne… nu se poate și gata!

-Bre, plătesc să trimit două colete, de ce pana mea nu se poate?!

-Nu se poate și gata!

-Ești un tâmpit!

End of story și așa duc doru’ telefoanelor fixe când puteai să trântești telefonu-n furcă.

Sun la E-șoșoni.ro și le spun problema că ăia nu vor să-mi ridice coletele conform indicațiilor prețioase. Mi-au confirmat și ei că-s tâmpiți și mi-au trimis alt curier de la o poștă zdravănă la neuron care mi-a ridicat coletele fără nici o problemă. A doua zi au ajuns și deja cred că mi-au fost returnați banii. Trebuia să mă scoț din draci cu Retardinio ăla.

Defecțiuni poștale – 26.02

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: