ROMB + LaRock = LOVE – 16.04

ROMB + LaRock = LOVE – 16.04

ROMB + LaRock = LOVE - 16,04

Vă spuneam AICI de ROMBii mei. Revin imediat la ei. Și AICI de LaRock FEST. Omușorii ăștia au făcut ceva super șmecher anu’ trecut și io-te că-s puși pe fapte mari și anu’ ăsta. Aveți AICI link pentru bilete. Vă zic, dacă-l pierdeți e mareeee păcat.

Cum a fost în 2023 aveți în articolu’ precedent, ăla de la al doilea AICI. Cum o să fie anu’ ăsta o să vă spui după eveniment. Da’ nostradamusescu cum mă știți, dau cu previziunea-n voi de nu vă vedeți și dacă n-am dreptate să-mi ziceți cu „huo bă fraierică!”.

Prevăz așeeea… că locația-i tot aia și e mă-sa! Merge? V-am aburit puțin? Știiiiu că scrie pe afiș. Anu’ ăsta s-a-nceput promovarea destul de devreme și nu-s trei zile de festival, sunt patru! Bubuialăăăăăă! Să fie rock LaRock! Nu s-a mai pus în septembrie-n prag de școală când tot roackeru’ respectabil și cu pitici în bătătură era cu lacrima-n ochișor uimit de prețu’ la rechizite și-ncerca să-și amaneteze un rinichi să treacă hopu’. E în august, începe pe 15 și ține până-n 18. Deci dacă ești din București, Câmpina, Târgoviște, Buzău, chiar Brașov, de Ploiești nici nu mai zic, n-ai nici o scuză să nu ne vedem la Florești-Prahova. Restu’ țarii e invitat la noi în Prahova ca să vază că petroliștii știu cu rocku’. Prevăz un festival de zece plus cu felicitări și coroniță din lanțuri de motociclete, bericioaice și amintiri superbe.

Ați văzut line-upu’? Vă spune fratilii vostru ca să nu vă-ndepărtați de blog. Avem așa, două puncte, Zdob și Zdub, Dirty Shirt, Alternosfera, Vama, Subcarpați, Altar, Trooper și… pam, pam, paaaam… trupaaa ROMB! Exact, ROMB-ii mei! Alex, John, Mișu, Alin, Mirceone și Maga vin să vă cânte și să vă-ncânte. Io-te colea afișu’ că-i mai simplu.

437135583 122136785270222978 2655247493301445742 n

Salut prezența trupei Lunatic. Bughi de la bas e prietenu’ meu și abia aștept să-l văz live. Trăiască găștile de la Sedativ și Master C! Apropo, Ploieștii-s bine reprezentați pe scena LaRock.  Și pe generația tânără de la Myst îi salut. Îmi aduc aminte când acu’ niște ani bateristu’ lor cânta-n altă trupă și am avut ocazia să le organizez o cântare la Ploiești. Pe vremea aia el era minor și așa s-a apucat tatăl lui de manageriat trupă rock. O să fie super gașcă la festivalu’ ăsta.

Da’ să revin la trupa ROMB. Acu’ dau din casă. Se pare că ROMB o să deschidă trupa Subcarpați, revin cu detalii pe temă. Da’ până-n august să nu credeți că se freacă pisoiu’. Deja s-a-nregistrat piese pe care le veți asculta-n curând la radio. Acu-s în faza de editare. Apropo, am făcut un pariu între noi. Io pun banii pe melodia „Timp”. N-o căutați pe nimic acu’ că n-o găsiți. Vă spui io când e gata și vă dau link.

Ca o avnpremieră a LaRock-ului, duminică pe 21 aprilie trupa ROMB are cântare la The Pub-Univesității, în București. Fac un warm up la proiectu’ lu’ Helciug, My Quuen. detalii AICI Io ajung în țară pe 20 după 14 ore de zbor și opt de frecat duda-n Londra. Nu promit, da’ o să trag de mine să fiu prezent.

Pentru viitor vreau să ajung cu ROMB la Iași și Timișoara da’ încă-i la faza de proiect. Tre’ să mai vorbim, să mai bem ceva, alea, alea.

Deci 21 București la The Pub și august LaRock. Cum mai apare ceva vă anunț. Apropo, ai locație și vrei cântare, mă poți contacta aici pe blog sau pe pagina de facebook. Că facem să fie frumos cu cântare, cu tot ce trebuie.

ROMB + LaRock = LOVE – 16.04

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top