10 motive să te faci pandemie – 13.04

10 motive să te faci pandemie – 13.04

10 motive să te faci pandemie - 13.04

Când mă fac mare vreau să fiu pandemie. Da! Pe bune! E cea mai cool chestie. Îmi schimb numele în Cătulică Pandelică și mă bag în sufletu’ vostru, nu mult. așa cât să nu se lase cu mortalitate, o să fiu o pandemie de treabă. Vin și cu argumente beton armat.

 1. Sunt o persoană ahtiată după călătorii. Zici că m-a făcut mama pe drum. Pentru mine casa e să am un’ să fac nani și să am o adresă trecută-n buletin. Am nevoie de 10-15 minute să-mi fac bagaju’ și-s deja în mașină cu motoru’ pornit, intrat în fibrilații de ducă. Ca pandemie te duci unde vrei tu, fără nici un ban, vizitezi de la cele mai mari orașe  până la ultimu’ sătuc din Burkina Faso și ești în același timp pe tot globu’. Vă dați seama cum ar fi arătat pagina de facebook a pandemiei ?
 2. Ce Trump? Cine-i Putin? Aaaaaaa… nenii ăia cu butoane roșii de apocalipsă nucleară. La colț cu ei! Faci pipi cu boltă pe toate arsenalele nucleare din toată lumea. Ești cel mai tare din parcare și conduci guverne, le „recomanzi” ordonanțe militare, scoți armate-n stradă, ești regele, faraonu’ și împăratu’. Dictezi modul de viață a tuturor oamenilor.
 3. Te doare la bașcheți de temperatura d-afară. Dacă-i frig ești în mediu’ tău, că la bază tot un fel de gripă ești. Dacă-i cald peste 25-30 de grade, zice lumea că faci plici da’ am rezerve vis-a-vis de teoria asta. Iei o gură de jăratic, te dai de trei ori peste cap și gata mutația, reziști și-n deșert la 50 de grade.
 4. Aș trece la musulmani, ca să mă-ncadrezi la mai multe neveste și aș încinge la propriu toate gagicile din lumea asta. Toate ude și fierbinți. La bărbați n-am ce să caut, ei oricum sunt fierbinți non-stop.
 5. Aș eradica rasismul total. Români, unguri, țigani, mongoli, arabi, toți identici și la fel. Arătați ca spărgătorii de bănci cu măștile pe figură. Mă doare în spatele gării că ai dat o grămadă de bani pe botoxu’ din buze sau pe truse de machiaj, arăți fix ca doamna care vinde ridichi în piață. Tre’ să faci alte chestii ca să te remarce lumea. Să ajuți, să lași nasul la nivel normal, dă bună ziua la băbuțe, d-astea pe care le-nveți la academia „7 ani d-acasă”.
 6. Rock Star în adevăratul sens al cuvântului. Ești cea mai cunoscută entitate la nivel mondial, nu există publicație  scrisă sau online care să nu te pomenească zilnic. Se vorbește despre tine oriunde, de la rând la pufarine și până la laboratoarele celor mai mari universități. Elvis și Michael Jackson sunt verzi de ciudă pe insula aia pustie unde și-au făcut mutația-n buletin. Apropo, nu faci nimic wow, nu cânți, nu pictezi, nu ești actor, nimic de nimic, freci duda în plimbări din gură-n gură.
 7. Ecologist convins. Limpezești apele mărilor, refaci stocu’ planetar de veverițe, delfini, pinguini etc. Protejezi pădurea… mă rog, în România nu-ți iese momentan că nu prea mai ai ce proteja. Cureți aerul și limpezești cerul. Sigur o să ai un tablouț pe perete la Greenpeace cu apreciere de „ECOLOGISTUL ANULUI”.
 8. Cel mai tare profesor de igiena ever. Toată lumea se spală până la os, în toate poșetuțele găsești și un dezinfectant prin toată nebunia aia de lucruri. Toată lumea sclipește și miroase bine.
 9. Psihologul suprem- te fac să-nțelegi că nu poți singur, că-ți iubești prietenii, valoarea banilor, că nu merită să-ți schimbi anual televizorul și mai bine pe banii ăia, ieși la o plimbare cu oameni dragi. Îți corectez scara de valori, o transform și o fac bine la căpăcică. Te aduc cu picioarele pe pământ. Teoretic vorbind, te fac un om mai bun. Nu o să-mi iasă cu toată lumea pe motiv de IQ
 10. Cea mai familista pandemie. Vă fac să vă aduceți aminte de bătrâni, să-i protejați, să vă redescoperiți copiii, să vă jucați cu ei, să vă ocupați de gospodărie . Să te odihnești puțin că ești prea agitat prins în monotonia JOB-CASĂ… mai mult job până-ți iese pe nas.

Ha? Am dreptate?

10 motive să te faci pandemie – 13.04

2 thoughts on “10 motive să te faci pandemie – 13.04”

 1. Pingback: Shortcut între Atlantic și Pacific - PANAMA - 29.03 - Piuituri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: