From Bălăceanca with love – 18.04

From Bălăceanca with love – 18.04

From Bălăceanca with love - 18.04

Bălăceanca e pe cale să-și aleagă câștigătorul pe anul 2022. Chiar dacă n-am trecut de jumătatea anului, Comisia de Decernare a Premiilor Bălăceanca și-a găsit câștigătorul la categoria „Ză best mucification brain – 2022”. Vineri eram la job și jucam la tragere de timp, așteptam să se auză de recreația mare cu weekend. Învârteam chestii pentru următoarea săptămână. La un moment dat, zbang o recenzie nasoală pe goagăl. În momente d-astea iau foc instantaneu și mă pun pe investigații să văz cu ce am greșit, să remediez probleme, cine a făcut recenzia, ce departament e vizat, poliție în toată regula. Noi la firmă avem peste suta de recenzii, ne apropiem spre două sute, am o notă bunicică, se poate și mai bine și de-asta sar cu ancheta. Din experiența mea, 5% din recenziile negative sunt pe bune, adică n-ai cum să fi perfect și se mai întâmplă chestii pe care ni le asumăm și facem tot posibilu’ să remediem situații de criză. Problema e că marea majoritate a recenziilor negative sunt făcute de persoane pe care nu le-am văzut niciodată, nu au interacționat cu noi, nu sunt clienții firmei și sunt ferm convins că-s de pe conturi false sau au legătură cu concurența noastră. Din ăștia se evidențiază niște specimene care sunt pe listele de tratament de pe la Socola, Bălăceanca și edificiul bucureștean cu numărul 9 pe tricou. Stați că vă zic.

Intru pe recenzie să văz ce-i de făcut și găsesc asta.

From Bălăceanca with love - 18.04

Mno, la faza asta n-am ce să-i zic. Omu’ nu-i client că n-a cumpărat de la noi, da’ asta nu-nseamnă că n-a fost la noi. A intrat, a văzut și a zis că-i scump. E clar că a trăit sub o piatră, e clar că nu conștientizează că probabil e-mbrăcat din China, că a venit într-o mașină cu multe componente din China, da’ mă rog, e părerea lui și bine că n-a ajuns la raftu’ de germănisme pentru că făcea infarct. Dar totuși, cine-i ăsta și care-i problema, ce a găsit din China și mai ales e scump comparativ cu alte magazine. Mă pregăteam să investighez problema și o aud pe coleguța mea: aaaa, stai bre calm că ăsta-i pe ștate la Bălăceanca. Și-ncepe să-mi arate recenziile lui de mi-am dat seama că singura chinezărie ieftină și proastă-i creieru’ lui.

Să vedeți ce-nseamnă scump

From Bălăceanca with love - 18.04

Speculă frate! Doi lei o cafea! Bre, da-n magazin ai intrat? Ai văzut cât e uleiu’? Da’ o pâine mai de fiță? Dacă vede prețul unei cafele pe Otopeni o să facă plici. Io v-am zis că a trăit sub o piatră, are eoliene și râu prin curte, clar că n-a văzut o factură recentă la utilități. De Vermorel n-am auzit, da’ sigur au făcut ei ceva.

Omu’ are probleme cu parcările

Io v-am zis că are mașină.

10

… și…

From Bălăceanca with love - 18.04

Bă, da, e o problemă cu parcările-n România. Dar dacă ne uităm cu atenție, vedem că e supărat pe parcările de la Profi și de la Penny, magazinele de la Cioranii de Jos, respectiv Vadu Săpat. Bre n-auzi, bine că ai găsit magazine d-astea în metropolele Ciorani și Vadu. La faza cu edilu’ scuturat cred că tre’ să stai la rând, sunt ferm convins că are treburi mai importante.

A dat o stea la centrul de vaccinare din Mizil. Probabil că n-au vrut oamenii ăia să-i facă toate dozele la o singură vizită. Rușine, rușine, de trei ori rușine… câte o rușine pentru fiecare doză.

Are o problemă cu benzinăriile. Ghici, și noi avem

From Bălăceanca with love - 18.04

Boss, războiu’ e în Ucraina. Războiul e peste tot, toți plătim pentru el.

From Bălăceanca with love - 18.04

Observați cum ungurii-s speculanți, la români e doar scump. De ăștia de la Dedeman ce să mai zic, să pună dracu’ un covor roșu, un mizilic moca la intrare, o comisie de gagici sexoase pentru un tur de magazin. Sunt ferm convins că el s-a dus pentru o rețetă de rudotel și degeaba i-au explicat dedemaniștii că nu la ei, e clar că n-a fost respectat și tratatamentu’ a avut toată indiferența din lume-n el.

Judecătoria, monopol de stat

8

Din proprie experiență vă spun că o taxa pentru deschidere judecată e 20 de lei. Io cred că asta-i taxa de pierzător pentru că n-am câștigat procesele. Problema e că n-aveam alternativă, adică taxă de maimuțoi pierzător – 20 lei, taxă cu succes inclus – 100 de lei. După recenzia la cafea și după asta la Judecătoria Ploiești m-am liniștit, chinezăriile mele nu-s scumpe.

Aici e uleiu’ dvs

From Bălăceanca with love - 18.04

Dabălousevăn e agent Lidl sau lucrează la ăia cu motorina.

Fumatul de etnobotanice ale postacului, e al dracu’ de dăunător naturii

From Bălăceanca with love - 18.04

Dragă JTI România, în calitate de fumător îmi cer scuze public pentru recenzia de mai sus. Recenzia este la adresa noastră, a fumătorilor, noi dăunăm grav naturii.

PIESA DE REZISTENȚĂ

Să sune cineva la 112, întrebați la Bălăceanca dacă au inventaru’ de pacienți complet.

From Bălăceanca with love - 18.04

Prima e recenzia de la spital, a doua e aia de la medicină legală, adică din punct de vedere cronologic e corect. De remarcat cele două stele de la Boldescu și replica „dureros”. Omu-i masochist și a fost dureros da’ nu extraordinar, nu de cinci stele. La aia de la medicină legală m-am gândit puțin. Inițial am zis că omu-i împrăștiat p-acolo prin diverse recipiente și face recenzii post mortem. Că din greșeală i-a nimerit creieru’ pe raftu’ cu funduri. Măi Nea, ai dat o stea unui laborator de medicină legală, pe bune? E sinistru? Cam ce credeai că o să găsești acolo, călușei? Măi oameni buni de la laboratorul de medicină legală, faceți ceva că-i sinistru la voi. Vopsiți clădirea-n roz, organizați o zi a porților deschise și-n loc de cadavre angajați manechine Victoria’s Secret, scoateți niște mese afară, faceți o terasă cu bere da’ atenție, să fie sub doi lei berea la halbă că vă face nenea ăsta recenzia praf.

Oare în spitalele de psihiatrie e net moca? Are acces toată lumea la el? E cu parolă d-aia „1234”? Despre hateri AICI Apropo, dacă vă uitați la prima recenzie, o să vedeți că persoana-n cauză e catalogată de goagăl „local guide”.

From Bălăceanca with love – 18.04

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: