Cu reclama la puricat – 20.01

Cu reclama la puricat – 20.01

Cu reclama la puricat - 20.01

N-am mai terfelit cam de multișor reclamele care ne bântuie filmele sau emisiunile preferate. Și asta pentru că am constatat că nu prea mă mai uit la televizor. Revelația a-nceput cu plimbări prin oraș. Am constatat că românu’ nu mai e așa bolnav, a devenit cartofor. Farmaciile de odinioară s-au transformat în case de pariuri. Și pe premiza asta am vrut să văz dacă se respectă regula și la tv. Nu, nu se respectă, avem reclame la toate pastilele din lume și au rămas la fel de tâmpite. Am auzit o legendă cum că sunt și alea la casele de pariuri da-s noaptea după ora mea de grișuleț cu lapte și băgat în scutecel. Nu știu, nu mă pronunț. Văzusem una cu un cățel în timpul Campionatului Mondial de Fotbal și era chiar faină. Uof, unde-i frate Noaptea Devoratorilor de Publicitate d-altădată…

Reclama de „nu se face așeeea…”

Rulează o reclamă la magazinu’ ăla online, ăla cel mai tare și mai mare. De fapt nu-i o reclamă la magazinu’ respectiv, e o antireclamă la celelalte magazine fizice. Niște unii merg la magazine unde beneficiază de consultanță. fac probe și butonează chestii, se hotărăsc la nu știu ce chestie de cumpărat și… pleacă. Adică se duc ei acasă și-l comandă online. E de porc, pe bune. Adică le sexezi karma la oamenii ăia, îți pui palma-n exit și te cari. Bă, nu se face așeeeea! Adică atât te duce mintea, să-ți faci reclamă cu o antireclamă la concurență? Mai erau d-astea între Coca Cola și Pepsi da’ cel puțin alea erau deștepte și bine făcute.

 

Reclame mediciniste

În proporție de 80% d-astea vezi pe programele din Românica. Că-i pentru gâlci, de hemoroizi, de deochi, de draci pe varză, toate-s mă-sa leacurilor din lume și-ți fac covidu’ pilaf. Toate te tratează și te pun pe picioare cât ai zice sternocleidomastoidian. Bine, în final dau cu bâta-n baltă și te anunță că e un medicament, că e bine să consulți un medic, adică invers, el să te consulte pe tine, și dacă-ți crește o țâță-n plus sau mori, ăla-i vinovat. De remarcat e o reclamă cretină care repetă numele medicamentului obsesiv să-ți intre-n cap. La mine nu a mers da’ recunosc că mă scoate din nervi, adică ceva tot a reușit. Și alta cu o mămăiță care deschide ușa de la intrare că tocmai suna o vecină cu buba la degețel. Mămăița doar întinde mâna și îi dă nu știu ce cremă pentru tăieturi. Adică crema aia stă fix la ușă lângă cheie, probabil e ca un breloc. Și mai și zice, „e mama dracu cum se numește crema aia, e de la farmacie!”. Adică nu-i leac băbesc, e chestie de lucrează la NASA și e de la farmacie boss. Probabil că acolo lângă ușă mai avea și zeama din cucută, ochi de corb și sânge de salamandră de la vrăjitoare, o poțiune magică de la Hogwarts și prafurile alea albe de limbrici de la unchiu’ Pedro din Columbia.

Reclame finanțiste

Hai la noi că-ți dăm bani. N-ai nevoie de girant sau alte chestii, dacă ai cel puțin un rinichi funcțional, e ok. Mi-a atras atenția o reclamă la o bancă. O bancă pe albastru. O pajiște îngrădită, un soi de stână prin care zburdă veseli niște lei tot pe albastru. Veselie mare, leii au și pui, și apare un cioban cool care-ți spune să aduci leii la el că are grijă să alea, alea. Reclama drăguțică, haioasă, mai că mă făcea să-mi sparg pușculița și să-mi duc leii la el. Bă da’ m-a pocnit un detaliu. Ciobanu’ ăla are pe el o mițoasă d-aia ciobănească și ghici, tot albastră. Păi ăsta-mi belește leii! Mă păcălește că acolo-i raiu’ leilor și de fapt îi muncește și îi devalorizează de nu mai aleg nimic din ei. Vedeți, d-asta i-am transformat io-n cocârț. AICI

Acu’ pe bune, înțelegem rolul reclamelor și chiar ne ajută că ne dă o pauză de pipi în timpul filmelor, mă rog, la cât de dese sunt poți să suferi și cu prostata că te descurci, da’  hai să fie mai deștepte că doar n-au explodat neuronii agențiilor de profil.

Cu reclama la puricat – 20.01

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: